Δαβάκη 19, τ.κ 55133 , Καλαμαριά , Θεσσαλονίκη
2314002051
info@ginetai.gr

SEO

Created with Sketch.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization). χρησιμοποιόντας τεχνικές αποδεκτές απο τις μηχανές αναζήτησης σε text,video,google maps και μπορούμε να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στη πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

Τι είναι το SEO?

SEO είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία που γίνεται χρησιμοποιώντας κάποια εργαλεία και λέξεις κλειδιά και δίνει την δυνατότητα σε ιστοσελίδες να εμφανιστούν στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να υπάρχει κόστος διαφήμισης.

Ποιός μπορεί να κάνει SEO?

Μπορεί ο οποιοσδήποτε έχει εκπαιδευτεί και γνωρίζει πως ,που και με ποιό τρόπο να καταχωρεί τις λέξεις κλειδιά που αντιστοιχούν στην ιστοσελίδα που θέλουμε να εμφανιστεί σταδιακά στις πρώτες σελίδες στις μηχανές αναζήτησης.

Εσείς μπορείτε να κάνετε SEO στην ιστοσελίδα μου?

Το καλύτερο θα ήταν να στηθεί η ιστοσελίδα απο εμάς έτσι ώστε να καταχωρηθούν εξαρχής οι σωστές λέξεις κλειδιά και να γίνει απο την αρχή η εγγραφή στις μηχανές αναζήτησης σωστά. Εαν έχετε ήδη κάποια ιστοσελίδα αλλά δεν γίνεται σωστή ευρετηριάση όπως λέμε τότε θα πρέπει να γίνει μελέτη εξαρχής και να μας δωθεί πρόσβαση έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις και αλλαγές έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να γίνει SEO γίνεται μόνο με πρόσβαση στην ιστοσελίδα μου? Γιατί δε θα ήθελα να δώσω πρόσβαση σε κάποιον άλλο.

Οχι γίνεται και SEO χωρίς να υπάρχει πρόσβαση απλά θα είναι πιο μικρό το αποτέλεσμα που θα καταφέρουμε.

Πόσο κοστίζει να γίνει SEO στην σελίδα μου?

Εαν η σελίδα έχει κατασκευαστεί απο εμάς θα γίνει με ένα ελάχιστο κόστος και θα το γνωρίζετε με την προσφορά που θα σας δώσουμε. Εαν η σελίδα δεν έχει κατασκευαστεί απο εμάς θα είναι μεγαλύτερο το κόστος γιατί θα χρειαστεί πρόσθετη μελέτη.Οπότε το κόστος θα εξαρτηθεί απο τον βαθμό δυσκολίας στησίματος της ήδη υπαρχουσας ιστοσελίδας.

Σε πόσο καιρό θα έχω αποτέλεσμα απο το SEO?

Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί γιατί εξαρτάται απο τους Servers και την ζήτηση στο είδος που αντιρποσωπεύετε. Επίσης εξαρτάται απο την ταχύτητα που ανανεώνουν τα ιστορικά τους οι μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να διαρκέσει απο 1 εβδομάδα μέχρι και 6 μήνες.