Δαβάκη 19, τ.κ 55133 , Καλαμαριά , Θεσσαλονίκη
2314002051
info@ginetai.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων φιλική προς ΑμεΑ

Created with Sketch.

Είμαστε υπερήφανοι για την εξειδίκευσή μας στην κατασκευή ιστοσελίδων φιλικές προς ΑμεΑ. Ετσι γίνεται εφτική η πρόσβαση ατόμων ΑμεA στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε με ευκολία.

Τι είναι μια ιστοσελίδα Φιλική προ ΑμεΑ?

Μια σελίδα φιλική προς ΑμεΑ είναι αυτή που έχει κάποια ειδικά εργαλεία λειτουργίας που κάνουν την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες δηλαδή που που έχουν δυσχρωμία,αχρωματοψία,τυφλούς πιο έυκολη. Αυτα τα εργαλεία μπορεί να ελέγχουν τους χρωματισμούς αλλά και να μετατρέπουν το κείμενο σε ήχο ,οπότε κάποιος που είναι ακόμα και τυφλός να μπορεί να ενημερωθεί με τον ήχο.

Μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια ιστοσελίδα φιλική προς ΑμεΑ?

Υπάρχουν δυνατότητες να γίνουν σελίδες που φαίνεται οτι είναι φιλικές προς ΑμεΑ. Για να είναι κατάλληλες όμως για ΑμεΑ θα πρέπει να τηρούν κάποιες προυποθέσεις. Θα πρέπει να περνάνε κάποια ευρωπαικά τέστ χωρίς να έχουν σφάλματα. Τα site είναι 2 που ελέγχουν τις σελίδες και είναι τα εξής:

Οι ιστοσελίδες σας μπορεί να εγκριθούν απο τα ευρωπαικά επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ?

Ναι μπορούν να εγκριθούν γιατί Τηρούν όλες τις κατάλληλες προυποθέσεις.

Μπορώ να δοκιμάσω κάποια απο τις ιστοσελίδες σας με τα 2 εργαλεία για να δώ οτι δεν έχει Errors?

Φυσικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε την σελίδα https://stamatispapoulidis.gr . Και ταυτόχρονα μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα θέλετε για να δείτε την διαφορά. Στο ένα εργαλείο το validator τα warnings δεν αποτελούν λόγο για να απορριφθεί η ιστοσελίδα σας απο επιδότηση παρά μόνο τα errors.

Πόσο θα κοστίσει μια τέτοια ιστοσελίδα φιλική προς ΑμεΑ?

Το κόστος εξαρτάται αναλόγως το περιεχόμενο και σε πόσες γλώσσες θα είναι. Το καλύτερο θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.